Vores vision
AspiriPlay er skabt med en klar målsætning om at optimere studietiden for universitetsstuderende.

I en travl hverdag med studie, undervisning og andre forpligtelser kan det være svært at opnå den fulde indsigt i de faglige emner på en nem og tilgængelig måde. Med AspiriPlay sikrer vi friheden, fagligheden og funktionaliteten gennem online undervisning.
Historie
Kursusvirksomheden Aspiri A/S valgte at indgå et samarbejde om AspiriPlay i foråret 2016, da underviser Henriette Hansen foreslog konceptet om online undervisning.

På få måneder blev projektet stablet på benene, og i sommeren 2016 blev AspiriPlays hjemmeside lanceret med en videopakke i faget Statistik.

Der bliver arbejdet på højtryk for at udvide AspiriPlay, således siden kommer til at omfatte undervisningsvideoer i et bredt udvalg af universitetsfag.
Samarbejdet med Aspiri A/S
Aspiri A/S har leveret eksamensforberedende kurser til universitetsstuderende i hele landet siden 1993.

Aspiris mange års erfaring med eksamensspecifikke kurser har vist, at der er en stor efterspørgsel på kompetent undervisning, der evner at simplificere og skære pensum ind til benet i løbet af semesteret.

Med AspiriPlays videoer får den studerende gennemgået den relevante teori på en nem og overskuelig måde i løbet af semesteret, hvilket styrker effekten af ASPIRIs eksamensforberedende kurser.

Med AspiriPlay og Aspiri får du således det perfekte match for at optimere din studietid.
Hvem er vi?
Du kan altid skrive til play@aspiri.dk eller finde mailadresser til vores medarbejdere her:
Stephan van Rensburg Adm. direktør og medejer
Jesper Bjerg Kursusleder og medejer
Niels Rosberg Kursusleder
Silas Holst Nielsen Programmør
Sofie Rønnau Pors Studentermedarbejder
Cecilie Arnaa